Eerste schoolweek

Ola!

Zondag zijn we aangekomen bij ons gastgezin, hier in BsAs. Naja gastgezin... Het is een oudere alleenstaande dame met wat eigenaardige regels. Zo mogen we geen gebruikmaken van de keuken en verzint ze iedere dag weer nieuwe regels, beetje apart is ze wel. Maar gelukkig zijn we niet de enige in het huis. We hebben 5 brasiliaanse huisgenoten die ons welkom hebben geheten.

Zondag zijn we direct met z´n alle naar een ´all you can eat´ vleesrestaurant geweest. Hier hebben we kennis gemaakt met het heerlijke Argentijnse vlees. Vervolgens de zondagsmarkt in de klassieke wijk San Telmo bezocht.

Maandag begonnen we met een test om ons niveau van spaans te bepalen, wat een grap! Nog nooit zo´n slecht tentamen gemaakt, we konden niets invullen, haha!

We kregen te horen dat we smiddags les hebben en we begonnen bij niveau 0, wat een verassing... De lessen gaan tot nu toe wel aardig en we hebben al wat in praktijk gebracht.

Zo zijn we woensdag naar een tangoshow geweest, dit was helemaal geweldig en deed ons danshart sneller kloppen! Vervolgens zijn we naar een club geweest waar we met vele andere medestudenten hebben gefeest. En omdat we nu toch weer studenten zijn, moeten we onze naam in goede ere houden en zijn we vrijdag uitgenodigd bij een huisfeest en zijn we daarna de stad maar weer in geweest. Dit alles om zo snel mogelijk goed spaans te leren natuurlijk!;)

Verder gaat het heel goed met ons, hoe is het daar in het koude Nederland? We willen niet klagen hoor maar het is hier op sommige dagen meer dan 35 graden en dat is toch wel erg warm...

Beso!

Taart en Es

p.s Vandaag hebben we de Nederlandse mannen van de Dakar race ontvangen in BsAs.

p.p.s We proberen om bij ons volgende berichtje wat foto´s toe te voegen om jullie een impressie te geven van deze wereldstad. 

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer