Buenos Aires

Ola!

Na drie weken naar school te zijn gegaan hebben we onze ´studie´ kunnen afronden met niveau A2. We mogen dus best trots zijn op onszelf... Spreken is nog steeds een moeilijk ding, maar verstaan gaat al een heel stuk beter.

In de afgelopen weken hebben we het nachtleven van BsAs lekker kunnen verkennen. En hebben we het er flink van genomen met onze nieuwe vrienden van school hahaha  Op sjiek naar Asia de Cuba (club), wij dus gewoon in onze leggings met een truitje erboven. De rest helemaal uitgedost..

Afgelopen maandag heeft de ´mama´ des huizes Argentijns voor ons gekookt. Een heerlijk gerecht met veel groentes... dat kunnen we namelijk wel gebruiken, met al die pizza´s hier!

Nu we vrij zijn van school hebben we de verschillende wijken van BsAs verder bekeken, zoals La Boca en de Rozentuin. De foto´s daarvan volgen nog, want dat internet hier is echt mega traaaaaaag.

Soeki is ondertussen ons komen opzoeken en we gaan 3 februari naar de watervallen van Iguazu! We hebben ondertussen wel weer zin in wat natuurlandschap.

Een hele dikke kus van ons!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer